Problem och katastrofer

Hej

Har den senaste tiden kämpat med problem med servern, nu har vi bytt server och det torde fungera. Dessutom har jag efter det bytt telefon och inte kunnat koppla upp min dator till internet via mobilen, efter att nästan ha skruvat sönder min iBook och testat mina söners uthållighet, visade det sig att felet var hos Saunalahti, om ngn annan har problem så be dem kolla ”kontot” igen.

Jag har heller inte märkt att Vesa och Tore har försökt kommentera. Jag har faktiskt inte velat censurera, annat än osakliga inlägg, utan helt enkelt inte märkt. Under de senaste inläggen finns nu kommentrarerna publicerade, Tore skrev en kommentar till ”såsom i en spegel” i juni. Läs och tyck!

Däremot kan jag inte ta Tores alla ord så väldigt allvarligt. Detta med katastrof om Perret blir biskop kan man nog hålla med om, för mig blir det det åtminstone, anske för andra också.

Men bäste Tore: säg var Jesus säger att han ska komma tillbaka om ett par år? Eller apostlarna?

Ett vanligt ord finns hos Paulus när han talar om ”vi” som då lever, men detta kan ju naturligt ses mot bakgrunden av vad han själv skrivit i 1 Kor: om den dagen vet ingen något—ingen utom Fadern allena! Paulus väntade NATURLIGTVIS att Jesus skulle komma snart, så skall en kristen göra!

Tänk om martyrerna hade fått höra att Jesus kommer om 2000 år…? I BIbeln finns en annan berättelse om en som tänkte ”min herre kommer inte så snart”. Vad resulterade detta i? Han började slå sina medtjänare. Den som inte vet när, men väl att Jesus kommer, är alltid redo, medan de som ”vet” att han inte kommer ännu, somnar eller slår sina medtjänare.

Vad katastrofer beträffar, så knäpp händerna för Israel, och för alla parter. Ett obeskrivligt lidande pågår! Man frågar sig varför inte några soldater kan lämnas tillbaka, om nu detta skulle få slut på detta ständiga bråk?!

Henrik

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.