Tillbaka!

Har haft strul med datorn i nästan fyra veckor. Det har varit verkligt jobbigt. Det kan säkert finnas en och annan som har glatt sig över ”tystnaden”, men jag har nog lidit. Kanske inte först och främst för att jag inte skrivit på bloggen, utan mera för att mitt bibelföredrag, som jag skulle hålla i Sverige strök med (tillfälligt), och att allt det jag skulle skriva under sommaren blev oskrivet.

Samtidigt har avbrottet visat hur beroende av datorn jag är..

Men nu ska jag så småningom återkomma.

Henrik

2 tankar på “Tillbaka!”

 1. Välkommen tillbaka. Hör till dem som saknat dina inlägg.
  Erkänner också nyfikenheten och frågar: Var i Sverige ska du hålla föredrag?

 2. Datorn….!?
  Min datorn vill inte längre betjäna mig när moderkortet gick sönder,
  skriver därför tillfälligt på en old one, så kan det gå.
  Trevligt med inblick i den finlandssvenska sfären genom Ditt skrivande

  R.Ö.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.