Inte längre anonyma kommentarer!

Av förekommen anledning meddelar jag att jag från och med nu kommer att ta bort anonyma kommentarer från bloggen. Det gäller inte sådana kommentarer som redan finns på bloggen, utan sådana som eventuellt kommer i framtiden.

Jag har inte upplevt de senaste kommentarerna provocerande eller ovänliga, men det blir tyngre tider och jag anser att när jag offentligt skall stå till svars för åsikter och uppfattningar, så skall nog frågaren (som inte behöver svara för något) uppträda under eget namn.

Jag tycker att öppenhet i alla väder nu behövs och hoppas ingen känner sig otrygg och rädd att ställa frågor vid behov.

Detta gäller nu tillsvidare på denna blogg, hur det blir sedan efter valet får vi se.

Jag hoppas att alla förstår varför jag skriver detta och att avsikten verkligen inte är censur, utan öppenhet.

mvh Henrik